وام برای تاسیس کارخانه | نحوه دریافت، مدارک و مبلغ وام

وام برای تاسیس کارخانه

دریافت وام برای تاسیس کارخانه به صاحبان کسب و کارهای تولیدی و کارخانه‌ها توصیه می‌شود و به آن‌ها کمک می‌کند تا توان پرداخت هزینه‌های سنگین خرید تجهیزات، محل و موقعیت تاسیس، تامین منابع انسانی و…. را به دست آورند. همان‌طور که می‌دانید کارخانه‌ها در یک کشور یکی از مهمترین نهادهای اقتصادی محسوب می‌شوند که نقش بسیار موثری در اشتغال زایی داشته و به رونق اقتصادی نیز کمک می‌کنند. افرادی که تمایل به راه اندازی و یا تاسیس یک واحد تولیدی دارند با چالش‌هایی مواجه هستند که یکی از مهمترین آن‌ها پرداخت هزینه‌ برای خرید تجهیزات و ماشین آلات لازم است.

در چنین وضعیتی دریافت وام کلان برای کارخانه ضرورت دارد تا آن‌ها بتوانند مشکلات خود را حل و فصل کرده و راهکاری مناسب برای سر پا ماندن و ادامه یا شروع کسب و کار پیدا کنند. این وام فوری توسط دولت به صاحبان این مشاغل اعطا می‌گردد و متقاضیان باید پیش از دریافت آن با شرایط و مدارک مورد نیاز آشنا شوند.

در این مقاله به ارائه مطالبی در این زمینه خواهیم پرداخت و شرایط و مدارک و نحوه دریافت وام برای تاسیس کارخانه را مرور و بررسی خواهیم کرد. پس اگر شما هم به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه هستید با ما همراه باشید.

انواع وام برای تاسیس کارخانه

انواع وام برای تاسیس کارخانه

همان‌طور که می‌دانید برای آغاز به کار یک کارخانه و یا راه اندازی خط تولید، تامین منابع انسانی، توسعه و گسترش کارخانه و…. به نقدینگی کافی نیاز است. بخش وسیعی از این نقدینگی در حال حاضر با کمک وام تامین می‌گردد. چراکه صاحبان کسب و کارهای تولیدی امکان فراهم سازی نقدینگی‌های بالا به طور یک جا را ندارند.

به خصوص آن‌هایی که سرمایه دار مناسب به تعداد کافی نیز سراغ ندارند. دریافت این وام برای متقاضیان مزایای دیگری هم به همراه دارد که یکی از مهمترین این مزایا نرخ پایین بهره است.

بنابراین صاحبان مشاغل تولیدی در باز پرداخت این وام با مشکل و دغدغه‌ای روبرو نمی‌شوند و وام دریافت شده با شرایط کسب و کارشان همسویی و تطابق کافی دارد. این وام‌ها با دوره‌های بازپرداخت گوناگون در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرند و شرایط آسان و انعطاف پذیری هم دارند.

معرفی وام: وام خود اشتغالی ۱۴۰۳ | نحوه دریافت، مدارک و مبلغ وام

فرایند دریافت وام برای تاسیس کارخانه نیز ساده است و متقاضیان را با پیچیدگی خاصی مواجه نمی‌کند. به همین دلیل بیشتر افرادی که به دنبال تاسیس و راه اندازی یک کارخانه هستند تمایل دارند از وام‌ها و تسهیلات بانکی استفاده کنند‌.

وام‌ها و تسهیلاتی که دولت به کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی اعطا می‌کند، دارای چند نوع مختلف هستند که از جمله آن‌ها می‌توان به وام برای تاسیس کارخانه و راه اندازی آن، وام توسعه، وام سرمایه در گردش و…. اشاره کرد.

هر کدام از این وام‌ها در شرایط و موقعیت خاصی در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرند و شرایط و ضوابط خاص خود را دارند، البته که شما میتوانید در سریع ترین زمان بدون نیاز به شرایط خاص فقط با داشتن سند ملک تهران از موسسه حقوقی توانگر وام با سند ملکی دریافت کنید.

برای نمونه وام تاسیس کارخانه همان‌طور که از نامش نیز مشخص شده در شروع فعالیت و راه اندازی واحد تولیدی در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد تا افراد بتوانند با کمک این وام به خرید ماشین آلات و تجهیزات مورد نیازشان دست بزنند یا خط تولید ایجاد کرده و بنای کارخانه خود را بسازند.

این وام برای اجاره محل کارخانه و یا خرید آن نیز مناسب به نظر می‌رسد. دريافت وام توسعه کارخانه نیز راهکاری مناسب برای بهبود فرایندها، خرید تجهیزات پبشرفته‌تر، توسعه خط تولید و… است. وام دیگری که صاحبان مشاغل تولیدی و کارخانه‌ها می‌توانند از آن استفاده کنند، وام سرمایه در گردش نام گرفته است.

سرمایه در گردش در واقع به همان دارایی‌های جاری کارخانه گفته می‌شود که واحد تولیدی می‌تواند در مدت زمان یک سال مالی، آن‌ها را به پول نقد تبدیل کند. دریافت این وام برای خرید مواد اولیه، پرداخت اجاره بها، حقوق و دستمزد کارکنان، هزینه‌های جاری و پرداخت قبوض آب و برق و گاز و… نیز مناسب است.

شرایط دریافت وام کلان برای کارخانه

شرایط دریافت وام کلان برای کارخانه

افرادی که متقاضی دریافت وام طرح توجیهی کارخانه، تاسیس و راه اندازی آن و…. هستند، باید پیش از هر اقدامی به شرایط مورد نیاز برای دریافت این وام توجه داشته باشند که یکی از اصلی‌ترین آن‌ها افتتاح حساب بانکی در بانک مورد نظرشان است.

علاوه بر این مورد فرد متقاضی دریافت این وام باید وضعیت اعتباری مناسبی نزد بانک داشته باشد. بانک‌ها در حالت معمول و به منظور اعتبار سنجی برای اختصاص وام به متقاضیان از شاخص‌ها و فاکتورهایی کمک می‌گیرند که از جمله آن‌ها می‌توان به وضعیت بازار اشاره کرد یا میزان تقاضا برای خرید محصول مورد نظر را نام برد.

بانک‌ها به بررسی صورت‌های مالی حسابرسی شده نیز اقدام می‌کنند تا وضعیت اعتباری درخواست دهنده وام را ارزیابی نمایند. فرد وام گیرنده باید توانایی ارائه ضمانت به بانک را داشته باشد. این ضمانت می‌تواند چک، سفته و…. باشد.

علاوه بر این درخواست دهنده وام نباید دارای بدهی معوقه بوده و یا سابقه چک برگشتی به بانک داشته باشد. داشتن حداقل ۱۸ سال سن نیز ضرورت دارد.

از آنجایی که متقاضیان دریافت وام برای تاسیس کارخانه می‌توانند به بانک‌های مختلف و ارگان‌های گوناگونی مراجعه کنند، پس احتمال دارد شرایط دیگری هم برای دریافت این وام لازم باشد.

یکی از روش های دریافت وام کلان برای کارخانه استفاده از وام فوری با سند خودرو موسسه حقوقی توانگر است، شما میتوانید با استفاده از سند خودروی پلاک تهران خود تا ۵۰ میلیارد دریافت کنید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت وام تاسیس کارخانه

مدارک مورد نیاز برای دریافت وام تاسیس کارخانه

برای دریافت وام برای تاسیس کارخانه یا واحد تولیدی فراهم ساختن بعضی از مدارک نیز ضرورت دارد. از مهمترین این مدارک می‌توان به اسناد هویتی متقاضی دریافت وام و ضامن‌ها اشاره کرد. این اسناد شامل کپی شناسنامه، کارت ملی و…. است. همچنین باید متقاضیان کارت پایان خدمت خود و ضامن‌ها را در اختیار بانک قرار دهند.

معرفی وام: وام بلوبانک | نحوه ثبت نام و شرایط دریافت وام

ارائه مجوزهای مورد نیاز واحد تولیدی از قبیل پروانه کسب، جواز تاسیس کارخانه و…. نیز ضرورت دارد. علاوه بر آن متقاضیان باید اسناد و مدارکی دال بر افتتاح حساب در بانک مورد نظر و سپرده گذاری در آن ارائه دهند.

برخی از مدارک مورد نیاز هم به وثیقه‌ها و ضمانت نامه‌ها مربوط می‌شود. در بعضی از مواقع اسناد طرح توجیهی کسب و کار، اظهارنامه مالیاتی، صورت‌های مالی واحد تولیدی و…. نیز لازم است.

نحوه ثبت نام و دریافت وام تاسیس کارخانه

نحوه ثبت نام و دریافت وام تاسیس کارخانه

ثبت نام برای دریافت وام برای تاسیس کارخانه دارای چند مرحله اصلی است که متقاضیان باید این مراحل را پشت سر بگذارند. یکی از مهمترین اقدامات لازم برای دریافت این وام، تعیین محل کسب و کار با خرید یا اجاره زمین است.

متقاضیان می‌توانند با اخذ وام‌های بلند مدت از وزارت صمت با بهره کم، زمین یا واحد تولیدی مورد نظر خود را در شهرک‌های صنعتی خریداری کنند. این افراد باید مدارکی مانند جواز تاسیس کارخانه را نیز ارائه دهند. پس باید از قبل به شکل حضوری و یا اینترنتی این مجوزها را دریافت کرده باشند.

حواستان به این نکته هم باشد که واحدهای تولیدی دارای طرح توجیهی مناسب این امکان را دارند که در ابتدا برای اخذ جواز تاسیس اقدام کنند و پیش از دریافت این مجوز وام تاسیس کارخانه را به دست آورند. البته به این شرط که تقاضای آن­ها بر اساس اولویت‌های استانی باشد.

علاوه بر موارد و نکات ذکر شده امکان دارد هر کدام از بانک‌ها یا ارگان‌های ارائه دهنده وام برای خود شرایط، مدارک و مراحلی تعیین کرده باشند. در صورتی که مدارک و شرایط شما بررسی شده و مورد تایید بانک قرار بگیرد، مبلغ وام به حسابتان واریز خواهد شد.

از سوی دیگر اعطای وام برای تاسیس کارخانه و واحدهای تولیدی بر اساس اولویت‌هایی صورت می‌پذیرد که توسط وزارت صمت و بانک‌ها تعیین و مشخص شده است. در حالت معمول اولویت با شرکت‌هایی است که مشکلات نقدینگی دارند. اما به لحاظ ظرفیت تولید، دانش و تخصص فنی، توان کنترل و مدیریت بازار و…. با مشکل و چالشی روبرو نیستند.

میزان وام برای تاسیس کارخانه

میزان وام تاسیس کارخانه

میزان وام تاسیس کارخانه برای بسیاری از صاحبان مشاغل تولیدی دغدغه‌هایی را ایجاد کرده است و آن‌ها می‌خواهند مبلغ دقیق این وام و سقف تسهیلات دریافتی را بدانند و برای بازپرداخت آن برنامه ریزی کنند‌.

لازم به ذکر است که مبلغ و سقف تسهیلات واحدهای تولیدی و کارخانجات یک رقم ثابت و قطعی نبوده و نمی‌توان برای آن مبلغ مشخصی تعیین کرد. در واقع مبلغ این وام برای تولیدی‌های کوچک و بزرگ متفاوت بوده و یا امکان استفاده از آن برای ساخت سوله‌های صنعتی و…. وجود دارد.

علاوه بر این مورد متقاضیان دریافت وام برای تاسیس کارخانه می‌توانند به بانک‌های مختلف، صندوق‌های سرمایه گذاری و…. مراجعه کنند که هر کدام سقف مشخصی برای اعطای این وام در نظر گرفته‌اند.

معرفی وام: ثبت نام وام دیجی شهر

اینکه میزان دریافت این وام چه اندازه باشد به نمره اعتبار سنجی‌ها نیز وابسته است و یا باید بدانید که می‌توانید تا چه اندازه ضمانت نامه‌های معتبر مانند چک یا سفته به بانک مورد نظر ارائه دهید. به این نکته هم توجه داشته باشید که وام برای تاسیس کارخانه تنها به واحدهای تولیدی بزرگ اختصاص پیدا نمی‌کند.

پس افرادی که دارای کارگاه‌های کوچک تولیدی هستند نیز می‌توانند از مزایای این وام‌ها برخوردار شوند‌. در واقع فرقی نمی‌کند که تولیدی شما کوچک باشد یا بزرگ. در هر صورت و با رعایت شرایط و ارائه مدارک مورد نیاز می‌توانید وام و تسهیلات بانکی دریافت کنید.

افرادی که چک برگشتی و یا بدهی معوقه ندارند، می‌توانند وام بانکی برای ساخت سوله صنعتی نیز دریافت نمایند. به این شرط که دارای ۱۸ سال سن باشند و مدارک مورد نیاز را نیز ارائه دهند.

در حال حاضر نهادها و ارگان‌های مختلفی این نوع وام را در اختیار متقاضیان ساخت سوله‌های صنعتی قرار می‌دهند که میزان و مبلغ وام دریافت شده، شیوه ثبت نام، مراحل پیگیری و…. آن‌ها بر اساس نوع نهاد ارائه دهنده این خدمات متفاوت است.

اشتراک گذاری
4 Responses
  1. من خیلی سعی کردم وام راه اندازی کارخانه رو دریافت کنم اما طرح توجیحیم هر سری رد شد

  2. انقدر شرایط وام دادن سخت شده که فکر نکنم کسی تونسته باشه تو چند مدت اخیر وام کارخانه دریافت کنه

    1. مبلغ وام عدد ثابت و مشخصی نیست بهتره برای اینکه از مبلغ وام اطلاع پیدا کنید به شعبه های بانک ها مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *